Niet Overdekte Parking Locatie, Overdekte Parking Locatie op Alicante Airport. GPS-coördinaten van de alicanteairportcarparking.com. Routebeschrijving naar alicante luchthaven parkeren.

Waar We Zijn
Open Over 23 Jaren. Goede Service. Prijsgarantie*.

Routebeschrijving - Buiten

Vanaf het vliegveld
Neem van uit van de luchthaven de afrit richting Valencia / Murcia AP7. Neem de eerste straat rechts (400m) richting Alicante N340. Volg deze weg. Neem de eerste afslag op de rotonde. Volg deze weg (ca. 300m) neem de eerste straat rechtsaf en ga weer terug. Neem de onderste weg en volg de borden Claus Huis Parkeerterrein. Na ca. 300m zijn wij gevestigd aan uw linkerhand.

Vanaf de N332
Verlaat de N332 op de N338 richting het vliegveld. Ga voorbij de luchthaven. Neem de eerste straat rechts (400m) naar het vliegveld richting Alicante N340. Ga de oprit. Neem de eerste afslag op de rotonde. Volg deze weg. Neem de eerste afslag op de rotonde. Volg deze weg (ca. 300m) neem de eerste straat rechtsaf en ga weer terug. Neem de onderste weg en volg de borden Claus Huis Parkeerterrein. Na ca. 300m zijn wij gevestigd aan uw linkerhand.

Vanaf de A-7
Verlaat de A-7 en volg de borden naar de luchthaven, neem de volgende afslag rechts richting de N340 Torrellano / Murcia. De weg splitst in 2 - links aanhouden. Ga rechts rond de rotonde en onder de brug door (borden N340 Alicante)  ga bij de volgende rotonde rechtdoor en volg deze weg  (ca. 300m) neem de eerste straat rechtsaf en rij weer terug. Neem de onderste weg en volg de borden Claus Huis Parkeerterrein. Na ca. 300m zijn wij gevestigd aan uw linkerhand.

Adresse - Buiten

Claus Parking House
Torrellano Alto (Cami Del Gallinero)
Polígono 137
Parcela, 30
03320 Altet, Elche

claus parking alicante airport

Routebeschrijving - Binnen

Vanaf het vliegveld
Nave
Rij vanuit van de luchthaven langs de afrit richting Valencia / Murcia AP7. Neem de eerste straat rechts (400m) volg de borden richting Alicante N340. Volg deze weg. Neem de eerste afslag op de rotonde - richting Alicante Zuid-N340. Volg deze weg ongeveer 2,5 km tot u de GPV gebouw aan u rechterkant ziet (u ziet ook 2 grote blauwe gebouwen aan uw linkerhand wij zijn wij het bovenste gebouw). Neem de tweede links net na het GPV en we zijn boven aan de weg.

Vanaf de N332 richting noorden
Nave
Verlaat de N332 op de N338 richting het vliegveld. Ga voorbij de luchthaven. Neem de eerste straat rechts (400m) na het vliegveld volg de borden richting  Alicante N340. Volg deze weg. Neem de eerste afslag op de rotonde - richting Alicante Zuid-N340. Volg deze weg ongeveer 2,5 km tot u de GPV gebouw aan u rechterkant ziet (u ziet ook 2 grote blauwe gebouwen aan uw linkerhand wij zijn het bovenste). Neem de tweede links net na het GPV en we zijn boven aan de weg.

Vanaf de N332 richting zuiden van Alicante
Nave
Verlaat de N332 op de N340 volg de borden Torrellano, Elche Murcia. Volg deze weg voor 1,5 km tot u de ronde met het CAM bank gebouw aan uw rechterhand. Vlak na de CAM neem de volgende rechts en we zijn boven aan  de weg (een groot blauw gebouw).

Van de A-7
Nave
Verlaat de A-7 en volg de borden naar de luchthaven, neem de volgende rechts onder de brug door richting N340 Torrellano / Murcia. Ga rechts op de rotonde en onder de brug door (volg de borden richting N340 Alicante) op de volgende rotonde recht door. Volg deze weg voor ongeveer 2,5 km door tot u de GPV gebouw aan u rechterkant ziet (u ziet ook 2 grote blauwe gebouwen aan uw linkerhand zijn wij het bovenste). Neem de tweede links net na het GPV en we zijn boven aan de weg.

Adres - Binnen

Indoor Parking Nave
La Nave Industrial no.2,
Ubicada en la C/Algueña no.9
Del Poligono Industrial B de Agua Amarga
03008 Alicante